Український гурт «The Hardkiss» презентував кліп про енергетиків на Херсонщині

18 Жовтня 2023, 10:05
Кадр з кліпу на пісню 00:00.Скріншот: The Hardkiss/YouTube.com. 2434
Кадр з кліпу на пісню 00:00.Скріншот: The Hardkiss/YouTube.com.

Український рок-гурт «The Hardkiss» представив новий кліп на пісню «00:00», повністю знятий на Херсонщині. Акторами у відео виступили співробітники «Херсонобленерго».

Про це йдеться в матеріалі Vogue.ua.

Багато хто знімає кіно про військових, а нам захотілося розказати про ще одних героїв нашого часу — енергетиків. Ми знімали реальних людей — працівників "Херсонобленерго". З тих, кого ви можете побачити у відео, на жаль, шістьох вже немає в живих, вони загинули на роботі. Наша історія — про неймовірну відвагу та сміливість" — зазначив режисер кліпу Мітя Бородін.

Актор Олександр Кобзар, якому належить ідея кліпу, сказав, що має друга - голову «Херсонобленерго»  Ігоря Сафронова, який пережив обшуки влаштовані російськими окупантами. 

Коли він розповідав мені про те, в яких умовах працюють енергетики на Херсонщині, як вони не встигають ремонтувати електромережі та підстанції між обстрілами, скільки з них, на жаль, підірвалися на мінах, адже багато територій, що перебували в окупації, було заміновано, я слухав і розумів, що ми маємо їх якось підтримати» — розповів виконавець головної ролі.

Зазначимо, що за 19 місяців Великої війни під час виконання своїх професійних обов'язків загинули 367 енергетиків, ще 940 людей зазнали поранень.

 

 

Читайте також: У Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджені електромережі.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024