Екс-гравець херсонського Продексіма оформив дубль за Ураган

04 Вересня 2023, 17:25
На домашньому майданчику НФК «Ураган» зіграв проти столичного клубу «SkyUp Futsal». 1446
На домашньому майданчику НФК «Ураган» зіграв проти столичного клубу «SkyUp Futsal».

Відбувся 2-й тур VBET Екстра-ліги сезону 2023/24 з футзалу.

На домашньому майданчику НФК «Ураган» зіграв проти столичного клубу «SkyUp Futsal».

Кореспондент Район.Херсон був присутній  на цьому матчі.

За його інформацією НФК «Ураган»  впевнено переміг  футзальну команду «SkyUp Futsal» з Києва.

Матч закінчився з рахунком 5:0.

Дубль на рахунку екс-гравця херсонського «Продексіма» Ігоря Корсуна. Нагадаємо, що  до повномасштабного вторгнення РФ на територію України група теперішніх гравців Урагану грали за херсонську команду.

Перед грою гравець Урагану Ігор Корсун отримав нагороду кращого гравця сезону 2022/2023 років в Екстра-лізі. Найкращого гравця обирали представники клубів VBET Екстра-ліги шляхом голосування.

Повернувшись в «Ураган» після кількох сезонів перебування у херсонському «Продексімі», Корсун одразу став одним з лідерів «драконів» та багато в чому посприяв виходу команди з Івано-Франківська до Елітного раунду Ліги чемпіонів. Ігор Корсун є одним з ключових гравців нинішнього складу національної збірної України.

Пресслужба НФК «Ураган» надає таку статистику;

 «Ураган»: Савенко, Сіріцький, Левандівський, Корсун (к), Терентьєв, Моспан, Фаренюк, Швед, Грицина, Мих. Грицина, Масевич, Ткачук, Британ.

Головний тренер: Максим Павленко.

 «SkyUp Futsal»: Тменов (к), Удовиченко, Бабенко, Смоловик, Кібиш, Бакум, Корнєв, Рибак, Ардашніков, Салтанов, Саківський, Щериця.

Головний тренер: Тарас Шпичка.

Голи: Моспан (9), Мих. Грицина (14), Корсун (21), Фаренюк (29), Корсун (29);

Попередження: Британ (18), Моспан (32) - Тменов (21), Рибак (25).

Під час післяматчевого брифінгу головний тренер киян Тарас Шпичка зазначив наступне:

«Команда «Ураган» перемогла. З чим я їх і вітаю»,− Тарас Шпичка.

Тренер  НФК «Ураган» Максим Павленко у своєму післяматчевому коментарі зазначив, що команда довела матч до логічної перемоги.

 

«Моментів створили предостатньо, ще будемо працювати над реалізацією. Тому що на тренуванні багато що виходить, на грі ще ні», − наголосив  головний тренер НФК «Ураган».

Турнірна таблиця чемпіонату після двох турів виглядає так

Нагадаємо, що 9 вересня 2023 року, в день матчу Україна-Англія, у Вроцлаві, відбудеться всепольський благодійний турнір з міні-футболу (6х6) серед переважно українських команд «Херсонщина і Крим — це Україна».

Також зазначимо, що колишній воротар МФК «Продексім» і тренер воротарів цієї футзальної команди Дмитро Холоша пішов на співпрацю з окупаційною владою.

Раніше Район.Херсон інформував, що голкіпер футзальної збірної України Кирило Ципун виставив на аукціон свою футболку, він збирає кошти на тепловізор.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024