В Олександрівці люди подякували волонтерам з Рівненщини, які допомагали ремонтувати зруйновані будинки

03 Квітня 2023, 11:55
В Олександрівці люди подякували волонтерам з Рівненщини, які допомагали ремонтувати  зруйновані будинки 868
В Олександрівці люди подякували волонтерам з Рівненщини, які допомагали ремонтувати зруйновані будинки

В селі Олександрівка Станіславської громади біля будівлі старостату відбулися збори  мешканців села.

Про це пише начальник Іванівської СВА Віктор Дебелий у фейсбуці

Він зазначив, що люди зійшлися висловити подяку та попрощатися з бригадою будівельників - представників громади Християн Віри Євангельської України та волонтером, єпископом Церкви Християн Віри Євангельської України, старшим пресвітером церкви села Карпилівка Володимиром Бричкою.

Бригада чоловіків, в складі 170 осіб, прибула в село Олександрівка з Рівненської області  для допомоги місцевим жителям у відбудові їхніх зруйнованих домівок. Весь матеріал для ремонту та заміни покрівель представники громади Християн Віри Євангельської України привезли з собою. 

Бричка Володимир Дмитрович з громадою церкви відновили покрівлю у 114  будинках, на 7 будинках побудували стропільну систему, пропрацювавши майже два місяці в селі.

Всі будівельні матеріали, придбані за рахунок пожертв вірян Церкви Християн Віри Євангельської Рівненщини.

Словами щирої вдячності та зі сльозами на очах, люди проводжали хлопців та були вражені їхньою допомогою та добротою, адже ремонт будинків Олександрівцям не вартував жодної копійки.

Власники відремонтованих будинків по черзі виходили і щиро дякували громаді Церкви Християн Віри Євангельської України, обіймали хлопців...

На прощання, Володимир Бричка - очільник бригади волонтерів- будівельників сказав таке:  «Йде війна‼️ Гинуть найкращі сини й дочки України.  Безневинні душі стають жертвами військового конфлікту. Ніхто з нас не має права стояти осторонь цієї біди, що прийшла на нашу землю. Ніхто не має права бути простим спостерігачем цих страшних подій. Кожен свідомий українець має робити свій вклад у Перемогу та відбудову країни. Ми зобов'язані допомагати тим, хто найбільше постраждав у цій війні.».

В кінці своєї промови Володимир Дмитрович закликав людей бути більш наближеними до Бога та дотримуватися божих заповідей.

В свою чергу, присутні на сході представники районної військової адміністрації та  інших військових нагородили волонтерів Почесними грамотами та висловили щиру вдячність від всього правобережжя Херсонщини за таку вагому допомогу у цей складний час.

"Ви стали для нас не просто добрими помічниками, а справжніми членами нашої великої Олександрівської родини, прикладом єдності та людяності" - звернулася, на прощання, до волонтерів староста Олександрівського старостинського округу Наталя Каменецька.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024