Знімальна група ВВС потрапила під російський обстріл на Херсонщині — Детектор медіа

18 Березня 2023, 08:15
BBC 855
BBC

Це сталося під час зйомок репортажу про роботу українських волонтерів.

Знімальна група ВВС — репортерка Вікторія Жуган, оператор Кевін Макґреґор та продюсерка Клер Пресс — потрапили в селі Милове Херсонської області під російський артилерійський обстріл під час зйомок репортажу про роботу українських волонтерів. Про це пише видання Детектор медіа із посиланням  на повідомлення Інституту масової інформації

Журналісти разом із волонтерами приїхали до селища, де жителі чекали на гуманітарну допомогу. Обстріл стався, коли волонтери роздавали продукти та інші необхідні речі людям, які пережили російську окупацію.

Як видно на відео, під час обстрілу журналісти спочатку ховалися біля стіни, а потім рушили до машини. Пролунало кілька вибухів.

На відео волонтер Костянтин Титаренко, який теж зняв обстріл, пояснив: «Ми їдемо геть. Щойно стався артилерійський обстріл. Такий потужний! Ніколи такого не чув».

Це була перша партія гуманітарної допомоги, що дісталася села Милове за останні три тижні. Українська влада заявила, що під час обстрілів ніхто не загинув.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що російський ракетний удар по Києву потрапив у прямий етер BBC. Також ми писали про те, що знімальна група BBC потрапила під обстріл на Донеччині. Тоді кореспондентка ВВС Орла Ґерін разом із колегами врятувалася у броньованому автомобілі.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39