В ОК "Південь" повідомили, що окупанти почали активно готуватися до оборони в Криму

05 Січня 2023, 20:20
Окупанти окопуються у Криму 1501
Окупанти окопуються у Криму

В ОК "Південь" повідомили, що окупанти почали активно готуватися до оборони в Криму. 

Підрозділи ЗС РФ мають суттєві пошкодження місць базування на південному напрямку. Тому вони намагаються відсунутись якомога далі від фронту. Це стосується і тих окупантів, що засіли в Криму і почали активно укріплювати свою оборону. Про це розповіла речниця Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в коментарі "24 каналу". 

Окупанти облаштовують собі суттєві рубежі оборони глибше у напрямку Криму. Напевно, саме тому їм піддуває з півострова. Не так там все спокійно. Ми просто зайвий раз нагадали, що Крим – це Україна. Ми боремося за кожен клаптик нашої землі.

Так, нині загарбники готуються до контрнаступу Збройних сил України. В тимчасово окупованому Криму вони активно будують систему траншей. Зокрема, південніше від Армянська.

"Безперечно, росіяни вірять у силу своєї оборони, але по суті й змісту більше вірять у ЗСУ", – пояснила речниця ОК "Південь".

Нагадаємо: аналітик відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Афрік опублікував супутникові фото, які показали, що війська РФ в Криму вирили нові траншеї за 10 км від Херсонщини. За його словами, ворог переймається через успіхи ЗСУ на фронті, тож знову взявся укріплювати адміністративну межу тимчасово окупованого півострова.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024