Жінка загинула під час «дозволеної» переправи через річку до Херсона

05 Грудня 2022, 08:17
В Херсоні жінка загинула під час переправи через річку 768
В Херсоні жінка загинула під час переправи через річку

4 грудня автоматною чергою було поранено 65-річну жінку, яка разом із чоловіком на човні перетинали Дніпро, їдучи з дачі у Голопристанському районі. 

Про це повідомляє Херсонська МВА.

Жінка не вижила, повідомляють у відділі цивільного захисту м.Херсона міськради. Чоловік не постраждав. Стріляли росіяни або колаборанти, які розмістились на лівому березі та в районі дач. 

Подружжя перетинало Дніпро, адже напередодні Херсонська МВА та Херсонська ОВА оголосили «дозвіл» на евакуацію власними плавзасобами Дніпра з дач, розташованих на лівому березі. У військовій адміністрації поточнили: росіяни, втікаючи з Херсона, знищили всі човни, тож вивезти людей централізовано зараз не можуть. Саме тому дозволили переїздити власними плавзасобами. Але «на свій страх і ризик» — саме так пояснили на «гарячій лінії». Читайте більше ось тут

Місцеві також повідомляють, що через оголошення про переправу на дачах чимало людей хотіли переїхати на деокупований бік — до Херсона, однак, коли зрозуміли, що ніхто евакуацією не займається, а всюди — озброєні росіяни, охочих стало набагато менше. 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024