Стартували 11.11: запрацював сайт Район.Херсон

14 Листопада 2022, 12:45
Українські прапори у Херсоні 2989
Українські прапори у Херсоні

У мережі гіперлокальних ЗМІ Район.in.ua запрацював сайт Район.Херсон. Це перше видання бренду, яке працюватиме на деокупованій території та висвітлюватиме події Херсонської області.

Роботу над запуском проєкту розпочали у день звільнення Херсона від російських загарбників, 11 листопада. Про це повідомляє Район.Херсон.

На хвилі емоційного піднесення та радості від хороших новин у команди з’явилась ідея відкрити нове видання на півдні України. У той же день почали роботу та знайшли партнерів й однодумців. 

Директор медіахолдингу CID Media Group Ігор Денисевич окреслює особливу роль нового видання.

«Сьогодні ми відкриваємо новий сайт. І цей сайт є надважливим. Ми відкриваємо для себе нову область, нове місто. І це місто – Херсон! Просто з неймовірними емоціями говорю ці слова. Херсон – це символ. Символ незламності, символ незалежності, символ українства! Зі сльозами на очах читав новини після звільнення Херсона від ярма окупанта, з трепетом дивився відео, як дякують нашим хлопцям-визволителям. Ця подія дала остаточну впевненість, що все буде добре, обов'язково переможемо загарбників у цій жорстокій, кровопролитній війні. Тому ми просто не можемо обійтися без Херсону в нашій мережі сайтів. Маємо знати як відроджується місто. Маємо знати про великих українців, які пережили дев'ять важких місяців окупації», – зазначає Ігор Денисевич.

Очільник медіахолдингу додає, що мріє повідомити невдовзі й про відкриття інших видань у південно-східному регіоні.

«Сподіваюся, що скоро відкриємо Район.Маріуполь, Донецьк, Луганськ, Мелітополь, Сімферополь. Це моя мрія! Після важких випробувань на наш народ чекає лише мир та процвітання. А Херсон є початком нашої великої Перемоги!» – каже медійник.

Новим сайтом опікуватиметься редакторка із Херсона Євгенія Вірлич. Вона не приховує радості на старті нового проєкту.

«Тепер Херсон разом із «Районами»! Сьогодні це особливо важливо – обмінюватись інформацією та співпрацювати. Попереду ще кілька приємних інформаційних сюрпризів, а зараз просто запрошуємо вас до нашого новинного майданчика. Тут затишно, перевірено, актуально і пахне кавунами та Перемогою», – каже Євгенія Вірлич.

Уже запрацювали й соцмережі нового сайту. Можна підписатися на телеграм та фейсбук Район.Херсона.

Довідково: мережа Район.in.ua функціонує у складі медіахолдингу CID Media Group. Під брендом «Районів» працює вже понад 30 видань.

На Волині це – Район.Луцьк, Район.Рожище, Район.Ковель, Район.Камінь-Каширський, Район.Ківерці, Район.Любомль, Район.ШацькРайон.Горохів, Район.Володимир, Район.Іваничі, Район.Маневичі, Район.Локачі, Район.Любешів, Район.Ратне, Район.Стара Вижівка та Район.Турійськ.

У Рівненській області діє п'ять сайтів: Район.Острог, Район.Сарни, Район.Дубно, Район.Рівне та Район.Вараш.

Першим сайтом на теренах Закарпаття став Район.Свалява. Зараз тут працюють ще й Район.Ужгород та Район.Мукачево.

На Львівщині діє Район.Моршин.

На півдні України працює сайт Район.Херсон.

Також у мережі Район.in.ua працюють тематичні проєкти: Бізнес.Район, Район.Медицина, Район.Історія, Район.Культура, Еко.Район, Спорт на районі, Район.Закордон, Район.Життя та Район.Освіта.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024